Ventilation- og klimasystemer

Har du en fugtig kælder? Er dine ventilationskanaler ved at være stoppet til? Eller mangler du kølig luft om sommeren? Så tag fat i os – Bjerndrup VVS har god erfaring med ventilation- og klimasystemer.

Godt indeklima med ventilation

Mange nyere huse er bygget så tætte og isolerede, at det er nødvendigt med ventilation, der udskifter luften mekanisk. 

Dårligt indeklima betyder gode omgivelser for husstøvmider, råd, skimmelsvampe m.m., som kan skade helbredet og din bolig. Et ventilationsanlæg sørger for frisk og ren luft, så du undgår disse problemer, derfor kan installering af ventilation betale sig.

Klimaanlæg

Fugtigheden i din bolig kan svinge meget, men med et klimaanlæg reguleres temperaturen og luften, så boligen altid er behageligt at opholde sig i. Et klimaanlæg er et intelligent system, der tilpasser fyrets forbrug til temperaturen udenfor.

Kontakt Bjerndrup VVS for professionel levering, montering og serviceaftale på et klimaanlæg.

Varmegenvinding

Et mere avanceret ventilationsystem er et varmegenvindingsanlæg. Her overføres varmen i luften, der suges ud af huset, til den friske og kølige luft, der blæses ude fra og ind i huset. Med denne luftudskiftning bliver indeklimaet også bedre. Man "genbruger" simpelthen den eksisterende varme i huset.

Systemet er især en fordel for personer, der har astma eller pollenallergi. Filtreret fjerner pollen og partikler fra luften, og luftfugtigheden holdes lav, så du mindsker problemer med husstøvmider eller skimmelsvamp.

Kontakt os for levering, montering og vejledning.

Din lokale ekspert i klima- og ventilationssystemer

Bjerndrup VVS står for levering, installering og service i Christiansfeld