Solvarme

Bjerndrup VVS leverer og installerer et solvarmeanlæg, så det passer til dit huset og dine behov. 

Hvis du har planer om ombygning eller tilbygning på din bolig, så er det en oplagt mulighed at tænke solcelleanlæg ind i konstruktionen. Vi hjælper med lige fra skitse og til anlægget er tilsluttet og fungerer. Kontakt Bjerndrup VVS for vejledning omkring dine muligheder for et solvarmeanlæg. Vi har stor ekspertise indenfor solceller og installation af disse solvarmeanlæg. Det er både en økonomisk og miljørigtig opvarmningskilde og så sparer du på energiregningen med det samme.

Solvarme er en miljøvenlig løsning

Et solvarmeanlæg er en vedvarende energikilde, som du let kan kombinere med dine øvrige vand- og varmeanlæg i huset. Selv på en overskyet dag er solcellerne i stand til at lave energi, så det danske vejr er ingen hindring. Kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør Bjerndrup VVS i Christiansfeld for at få et uforpligtende tilbud på solcelleanlæg til dit hus. Vi har stor ekspertise og ved hvad man skal kigge efter når vi snakker om solvarme og solanlæg.

Din lokale solvarme-ekspert – Bjerndrup VVS

Vi udfører opgaver indenfor solvarme i Christiansfeld. Og vi er eksperter. Det er derfor vi kan kalde os for solvarme eksperter. Vi har mange års erfaring indenfor solceller og ved hvad der rører sig. Det er også derfor at når du henvender dig hos Bjerndrup VVS så får du en kyndig introduktion i hvordan det fungerer og hvad du skal være opmærksom på - selvfølgelig hvis du vil have det. Er du mere til at vi bare installerer et solcelleanlæg hurtigst muligt så du kan komme i gang med at spare en masse penge på energi-, varme- og elregningen, så siger du bare til og så er det det vi gør. Du slipper dog ikke for en kort introduktion til dit nye solvarme anlæg.