Oliekedler

Med en energieffektiv oliekedel kan du opnå store besparelser på energiregningen.

I flere boliger finder man ældre oliekedler, som er mere end 15 år gamle. De ældre typer af oliekedler har en ringe effektivitet sammenlignet med nye kedler, hvilket gør dem dyre i drift. Udover en økonomisk besparelse med en ny oliekedel, så mindsker du risikoen for at din kedel bryder sammen, og de fylder ofte mindre.

Alle nye oliekedler skal overholde kravene i bygningsreglementet. Hvis du overvejer at skifte dit oliefyr, så kontakt os– Bjerndrup VVS finder den mest effektive model til din bolig. De nye oliekedler er meget mere miljørigtige og energieffektive. Derfor gør du klogt i at skifte dit oliefyr til nyt - selvfølgleig hvis det kan lade sig gøre i dit nabolag. Ikke alle er tilhængere af at fyre med olie og ikke alle steder kan det lade sig gøre - derfor er det værd at undersøge først om hvorvidt du kan få oliekedel i dit hjem.

Bjerndrup VVS er din lokale ekspert i oliekedler

Vi udfører service og installation af oliekedler i Christiansfeld så hvis du mangler råd og sparing i forhold til dit nye oliefyr eller din nye oliekedel så kontakt din lokale Bedre Energi installatør Bjerndrup VVS som også kan servicere og installere nyt oliefyr og oliekedler i husstanden. Med et oliefyr eller en oliekedel brændes olien af som opbevares i en olietank i husstanden eller udenfor. Den varme som det afgiver bruges til at varme vandet i husstandens radiatorer og det er det som giver varmen i boligen. Så er et oliefyr med en oliekedel et relevant bud på en ny varmekilde til dit hjem, så kontakt Bjerndrup VVS - en del af Bedre Bad - Bedre Energi kæden og få et uforpligtende tilbud. Vi installerer og servicerer i Christiansfeld.