Gulvvarme i boligen

Der er mange fordele med gulvvarme – det er ikke synligt eller støjende; det skal ikke gøres rent; og måske vigtigst af alt, så giver et gulvvarmesystem en behagelig fordeling af varmen i din bolig.

Med et gulvvarmesystem installeres en termostat i de rum, hvor du ønsker individuel temperaturstyring. Det er derfor nemt at justere gulvvarmen i din bolig.

Samtidigt kan dit gulvvarmesystem udstyres med pumper og automatisk regulering af varmen ud fra temperatur og endda tidspunkt. Så er du i markedet for at få installeret gulvvarme, så kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør i Christiansfeld - vi går også under navnet Bjerndrup VVS. 

Gulvvarme er også en god ting for indretningen da ingen radiatorer eller væghængte units forstyrrer indretningen. Med andre ord er gulvvarme en af de varmekilder der er bedst i hjemmet hvis du vil undgå grimme radiatorer og eller frygter at stille din sofa op ad en radiator. Kontakt Bjerndrup VVS for en gennemgang af din nuværende varmekilde med henblik på at skifte til gulvvarme. Vi kommer også gerne ud og kigger på din nuværende gulvvarme installation og kommer gerne med forbedringsforslag til samme.

Vi står for installation og service på dit gulvvarme

Bjerndrup VVS har mange års erfaring med installation af gulvvarme i badeværelser og resten af boligens rum. Kontakt os for at få ekspertrådgivning omkring gulvvarmesystemer. Vi har mange års erfaring med installationer og kan helt sikkert også klare din. Gulvvarmen kan installeres under klinker og trægulv, så unaset hvilket gulv du planlægger at lægge efterfølgende kan gulvvarmen udnyttes til fulde.

Bjerndrup VVS udfører opgaver indenfor gulvvarme i Christiansfeld.