Gaskedler

Skal du have installeret gaskedel eller naturgasanlæg, så kontakt Bjerndrup VVS – vi har masser af erfaring med gasinstallationer i boligen.

En opdatering af en ældre gaskedel kan godt betale sig – både økonomi- og miljø-mæssig. Vi kan med en grundig gennemgang af din varmeøkonomi se, om det kan betale sig at skifte din gamle gaskedel ud med en ny energibesparende model.

Når det kommer til fossile brændstoffer, så er naturgas det reneste. Det er også en mulighed at kombinere et kondenserende naturgasfyr eller naturgasfyr med solvarme. Vi hjælper dig med at tage det rigtige valg første gang - kontakt os på 74 56 85 48

Bjerndrup VVS – Din lokale gas-ekspert

Vi leverer, servicerer og installerer gaskedler, naturgasanlæg og andre gasinstallationer i Christiansfeld. Så mangler du et nyt naturgas anlæg eller vil bare gerne skifte til naturgas i hjemmet grundet den rene og billige fyringsmetode som naturgas er, så kontakt din lokale Bedre Energi installatør i Christiansfeld. Vi har mange års erfaring med installation af naturgas og dets anlæg i og omkring Christiansfeld. Bjerndrup VVS har mange års erfaring med omskiftning af andre varmekilder til naturgas. Naturgas opstår som produktet af mange millioner års omdannelse af døde organismer såsom dyr og planter som ligger i undergrunden. Naturgasen hives op i Nordsøen og sendes ind til fastlandet hvor den brændes af og genererer varme til de danske hjem.