Beregn energimærket på dit hus (A til G)


Har du nogensinde tænkt over hvilket energimærke dit hus har? Hvis du har, så har du her muligheden for at beregne det. Bedre Bad stiller sin online beregner til rådighed, og her kan du gratis få et klart overblik over dit energimærke. Hvis du ønsker et dybere og mere gennemgående tjek af din boligs energimærke, så kan du her bestille et energitjek. Med et energitjek får du gennemgået din boligs energiinstallationer fra A til Z, hvorefter vores energivejledere tager en snak med dig, omkring dine energioptimerings muligheder. Hos Bedre Bad - Bedre Energi er kerne fokuset kvalitetsarbejde og kundetilfredshed. Dette bærer vores dygtige medarbejdere med sig ud i til alverdens forskellige energi- og VVS opgaver.

Her kan du se, hvor meget du potentielt kan spare eller øge værdien på dit hus ved at energioptimere.

Med bergneren kan du få en god indikation på værdiforøgelsen på dit hus, hvis du energirenoverer. Du skal bruge det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh, og hvilken type opvarmningsform dit hus har. Hvis du fylder begge felter med forbrug, så beregnes der ud fra kWh.

Her finder du beregneren.

Energioptimering

Vælger du, at få foretaget et energitjek af Bedre Bad - Bedre Energis certificerede energivejledere, så åbner du for mulighederne med energioptimering. Ved at lade professionelle fagfolk gennemgå din bolig eller virksomheds energiinstallationer forekommer muligheden, at de finder de helt små detaljer, der ved forbedring kan betyde store årlige energibesparelser. Ofte er det sådan, at det er små ineffektiviteter eller defekter ved anlæggende, der resulterer i et for stort ressourceforbrug. Dette leder til en større end nødvendig energiregning. Vi kan sikrer dig, at dette ikke sker igennem et energitjek og herefter en fast serviceaftale. På denne måde garderer du imod uforudsete varmeregninger i fremtiden.


Bedre Bads energivejledere har fokus på komfort, sikkerhed og besparelser. Hos Bedre Bad har vi adgang til viden, rådgivning og alle løsninger inden for varme og energi. Denne store erfaring og vidensbank gør, at vi kan arbejde med alle de gængse energi og opvarmningsformer. Samtidigt har vi fingeren på pulsen med de allernyeste energiformer, teknikker og produkter. På Bedre Bads hovedsite kan du læse mere omkring, hvilke energiformer vi ved alt om, og hvad du kan bruge os til.

Energioptimeringer og miljøet

Når det kommer til energioptimeringer, så er der ofte mange penge, at hente i besparelser på det årlige energibudget. Dog er det økonomiske aspekt ikke det eneste man skal tage højde for i overvejelsen omkring, at få energioptimeret boligen/virksomheden. Den gode energiløsning handler nemlig også om andet end den bedste energiudnyttelse. Det handler nemlig om miljøet, komforten og det generelle indeklima i bygningen. Vi har stor erfaring med indeklima og og ventilationsanlæg, og kan med garanti finde den rigtige løsning til dig. Med os som samarbejdspartnere kan du være sikker på, at sikkerheden er helt i top. Det er vores ansvar og din garanti for korrekt installerede energiløsninger i boligen/virksomheden.

Hvis noget af ovenstående lyder interessant, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kontaktinformationer finder du her.