TOILET & HÅNDVASK

Udvalget af sanitetsprodukter er meget omfattende, og det kan være svært at finde ud af, hvilket toilet eller hvilken håndvask man vil blive mest tilfreds med.

Tag en snak med os om det rette valg, så sørger vi for korrekt montering og tilpasning af toilettet i dit badeværelse. Vi kender det alle, at skulle på toilettet og der er altså noget specielt ved at sætte sig på et toilet som bare er lækkert. Toiletbrættet sidder fast, det fremstår flot og det er måske også rengøringsvenligt, samt hævet fra gulvet så det er nemt at støvsuge og vaske gulv under toilettet. Mangler du et nyt toilet, så kontakt din lokale Bedre Bad installatør Bjerndrup VVS i Christiansfeld. Vi kan rådgive dig omkring nyt toilet og hvad du skal være opmærksom på. Alle nye toiletter er mere økonomiske end de gamle og skyller meget mindre vand ud og er dermed meget mere vandbesparende, men der er stadig forskel på de nye modeller og derfor gør du klogt i at kommunikere med din lokale Bedre Bad installatør omkring køb af nyt toilet. Husk i øvrigt at ved køb af nyt toilet af en Bedre Bad installatør er det hele med i prisen. Dvs. at det købte toilet bliver installeret og tilsluttet korrekt og vi rydder op før vi kører.

Toilettet er et individuelt valg

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Vælger du den væghængte løsning, skal cisternen være synlig eller skjult? Vil du have dusch-funktion? Hos Bjerndrup VVS rådgiver vi dig om de mange muligheder. Og hvis du synes det lyder forvirrende så skal du helt sikkert kontakte os så vi kan rådgive dig korrekt. 

Vi har et stort udvalg af både stående og væghængte toiletter til din bolig. Så der er god mulighed for, at du kan finde den helt rigtige udformning og indretning, som passer ind i stilen på netop dit badeværelse. Bedre Bad Christiansfeld er specialister i VVS og toiletter så du kan med ro i maven ringe til os og bede os om at tilslutte dit nye toilet på badeværelset. 

Skal du også have hjælp til håndvasken, så kan vi også klare det. Med mange års erfaring indenfor tilslutning af håndvaske og armaturer er vi specialister og mestrer disciplinen at sætte håndvaske korrekt op og tilslutte alle vvs-installationer. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Udvidede toiletfunktioner

Når det kommer til moderne toiletter, så er det muligt at finde næsten lige præcis den funktion, som du er interesseret i. Toiletterne i dag kommer nemlig med flere udvidede funktioner. Vi monterer både enkelte toiletter, som kun besidder de helt grundlæggende funktioner, men vi tilbyder også toiletter med specielle funktioner:

  • Vandsparefunktion
    Vandsparetoilettet kommer med 2 forskellige skyllefunktioner. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare meget vand i dagligdagen og mange penge på den årlige vandregning.
  • Berøringsfri skyl
    Det berøringsfri toilet er for dig, som virkelig værdsætter hygiejne. Her foregår udskylningen ved, at du blot fører din hånd hen over en sensor placeret på toppen af toilettet. Herefter aktiveres en skyllefunktion. Det er en god hygiejnisk løsning, hvor man minimerer spredningen af bakterier.
  • Dusch funktion
    Duschtoiletter er en ny generation af toiletter. Med et duschtoilet afsluttes toiletbesøget, ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengør dig med en blid stråle, som opfølges med en lufttørring. Et duschtoilet sikrer dig en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert eneste toiletbesøg. Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end afføring med papir!

Lader du os stå for monteringen, så er du sikker på, at der udføres håndværksmæssigt korrekt arbejde. Medfølgende arbejdet og montagen følger en garanti og en forsikring.

Læs mere om vores badløsninger: