Toilet & håndvask

Udvalget af sanitetsprodukter er meget omfattende, og det kan være svært at finde ud af, hvilket toilet eller hvilken håndvask man vil blive mest tilfreds med.

Tag en snak med os om det rette valg, så sørger vi for korrekt montering og tilpasning af toilettet i dit badeværelse. Vi kender det alle, at skulle på toilettet og der er altså noget specielt ved at sætte sig på et toilet som bare er lækkert. Toiletbrættet sidder fast og det fremstår flot og lækkert, samt det måske også er rengøringsvenligt og hævet fra gulvet så det er nemt at støvsuge og vaske gulv under toilettet. Mangler du nyt toilet, så kontakt din lokale Bedre Bad installatør Bjerndrup VVS i Christiansfeld. Vi kan rådgive dig omkring nyt toilet og hvad du skal være opmærksom på. Alle nye toiletter er mere økonomiske end de gamle og skyller meget mindre vand ud og er dermed meget mere vandbesparende, men der er stadig forskel på de nye modeller og derfor gør du klogt i at kommunikere med din lokale Bedre Bad installatør omkring køb af nyt toilet. Husk i øvrigt at ved køb af nyt toilet af en Bedre Bad installatør er det hele med i prisen. Dvs. at det købte toilet bliver installeret og tilsluttet korrekt og vi rydder op før vi kører.

Toilettet er et individuelt valg

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Vælger du den væghængte løsning, skal cisternen være synlig eller skjult? Vil du have duschfunktion? Hos Bjerndrup VVS rådgiver vi dig om de mange muligheder. Og hvis du synes det lyder forvirrende så skal du helt sikkert kontakte os så vi kan rådgive dig korrekt. 

Vi har et stort udvalg af både stående og væghængte toiletter til din bolig. Så der er god mulighed for, at du kan finde den helt rigtige udformning og indretning, som passer ind i stilen på netop dit badeværelse. Bedre Bad CHristiansfeld er specialister i VVS og toiletter så du kan med ro i maven ringe til os og bede os om at tilslutte dit nye toilet på badeværelset. 

Skal du også have hjælp til håndvasken, så kan vi også klare det. Med mange års erfaring indenfor tilslutning af håndvaske og armaturer er vi specialister og mestrer disciplinen at sætte håndvaske korrekt op og tilsutte alle vvs installationer. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.