Tegn dit nye badeværelse

Med tegneprogrammet fra Bedre Bad – Bedre Energi kan du lege med idéer og forestillinger om dit nye badeværelse. Skal det være luksuriøst? Minimalistisk eller klassisk?

Uforpligtende snak om din badeværelsesidé

Det endelige resultat kan du vælge at sende til os, og så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om dit badeværelse. Bjerndrup VVS er klar med råd og vejledning baseret på tegningen. 

Kom i gang med at tegne dit badeværelse

I tegneprogrammet kan du indrette med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere. Du kan bruge både PC og Mac computer. Du skal bare prøve løs, du kan altid lave ændringer. I løbet af opsætningen af dit badeværelse kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

Der er rigtig mange af muligheder for valg af interiør, rumopbygning og farver i tegneprogrammet, men det er kun et lille udpluk af, hvad vi rent faktisk tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge i programmet, så nævn det i kommentarfeltet – så kan vi tage højde for det, hvis vi tager en snak.

- Rigtig god fornøjelse. 

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram