KØKKEN

Køkkenet skal ikke kun være smukt, men også funktionelt.

Bjerndrup VVS hjælper dig med at finde en løsning, som hænger sammen med resten af boligen og samtidig har en indretning, der kan bruges til hverdagens praktiske opgaver som madlavning og opvask.

Køkkenet skal selvfølgelig have et design, som er indbydende og smukt. Det er et rum, hvor man ofte har sin daglige gang, og derfor skal det tale til vores personlige smag. Derudover er det også meget vigtigt at køkkenet er funktionelt. Det skal være indrettet, så der en mening mellem skaberne, køleskabet, opvasken, ovnen og de andre køkkeninstallationer. Måske har du en køkkenø, og så skal den også inkorporeres i køkkenets flow. Det er nemlig vigtigt at flowet i køkkenet er godt, så du har en god oplevelse hver eneste gang du finder kokkehuen frem. De bedste måltider skabes i de bedste rammer!

Når vi tænker køkkener, så tænker vi kvalitet hele vejen. For at få et godt flow i køkkenet, stilles der store krav til indretningen af køkkeninstallationerne, der forventes en vis elegance, komfort og funktionalitet.

Bjerndrup VVS leverer og monterer

Sammen med dig skaber vi et køkken, hvor du kan udfordre dine kokkeevner. ​Der er masser af muligheder for en individuel løsning – vi har et bredt udvalg fra de førende producenter i forskellige stilarter, størrelser, materialer og farver.

Vi vægter kvalitet højt – både i arbejdet, produkterne, og i dialogen med dig. Kontakt os for et personligt tilbud. ​

Blandingsbatterier til køkkenet

Vi har et stort udvalg af armaturer og blandingsbatterier til køkkener. Vi har intelligente armaturer, der selv regulerer vandtrykket, vandhaner med vandsparefunktioner og håndbrusere. Vi har endda et blandingsbatteri, hvor der er kogende vand direkte fra hanen. Valget er dit – og vi er klar med vejledning.

Bjerndrup VVS står gerne for levering og montering. Kontakt os for et godt tilbud.

Køkkenvaske

En køkkenvask er ikke bare en køkkenvask – det ved vi. Der findes mange typer køkkenvaske – forskellige størrelser, materialer og farver. Du kan altid finde en vask, der passer lige præcis til dit køkken.

Med vejledning fra Bjerndrup VVS, finder du den helt rigtige vask – og vi leverer og monterer til en konkurrencedygtig pris. Vi kan også hjælpe med at flytte din vask og udføre rørarbejdet.

Det lækre og kvalitetsbevidste køkken.

Når det kommer til renovering eller vedligeholdelse af køkkenet, så er kvalitet et nøgleord. Det kræver en professionel og veludført planlægningsproces, som starter allerede i inspirationsfasen. Her skal de vigtigste køkkeninstallationer vælges: Komfur, køleskab, bordplader, opvaskemaskine og andre materialer. Den indledende fase er essentiel, da det bygger hele fundamentet for det videre projektforløb. Du kan være sikker på, at vi står klar med gode tips og rådgivning hele vejen gennem forløbet.

Når du skal vælge dine nye køkkeninstallationer, er der mange valgmuligheder:

  • Skal du have en vandhane med vansparefunktion, måske en håndbruser, eller måske et batteri, som kan give dig kogende vand direkte fra hanen?
  • Skal du have et intelligent armatur, som selv kan regulere vandtrykket efter forbruget?
  • Den nye emhætte, skal den have udsugning eller recirkulation?

Der findes også et stort udvalg af forskellige køkkenhåndvaske i forskellige størrelser, materialer og farver. Det burde være muligt at finde lige præcis den vask, som passer til din stil og dine behov. Der er som sagt rigtig mange valg, som skal foretages i forbindelsen med det nye køkken. Uanset hvilke funktioner, og hvilken stil du vil have i dit køkken, så kan vi med garanti levere og montere. Vi har en yderst kompetent medarbejderstab, og adgang til de bedste leverandører på markedet. Det tillader os at levere de absolut bedste løsninger til vores kunder. Hvis du er interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs mere om vores badløsninger: