Køkken

Køkkenet skal ikke kun være smukt, men også funktionelt.

Bjerndrup VVS hjælper dig med at finde en løsning, som hænger sammen med resten af boligen og samtidig har en indretning, der kan bruges til hverdagens praktiske opgaver som madlavning og opvask.

Bjerndrup VVS leverer og monterer

Sammen med dig skaber vi et køkken, hvor du kan udfordre dine kokkeevner.​ Der er masser af muligheder for en individuel løsning – vi har et bredt udvalg fra de førende producenter i forskellige stilarter, størrelser, materialer og farver.

Vi vægter kvalitet højt – både i arbejdet, produkterne, og i dialogen med dig. Kontakt os for et personligt tilbud.​

Blandingsbatterier til køkkenet

Vi har et stort udvalg af armaturer og blandingsbatterier til køkkener. Vi har intelligente armaturer, der selv regulerer vandtrykket,  vandhaner med vandsparer og håndbrusere. Vi har endda et blandingsbatteri, hvor der er kogende vand direkte fra hanen. Valget er dit – og vi er klar med vejledning.

Bjerndrup VVS står gerne for levering og  montering. Kontakt os for et godt tilbud.

Køkkenvaske

En køkkenvask er ikke bare en køkkenvask – det ved vi. Der findes mange typer køkkenvaske – forskellige størrelser, materialer og farver. Du kan altid finde en vask, der passer lige præcis til dit køkken.

Med vejledning fra Bjerndrup VVS, finder du den helt rigtige vask – og vi leverer og monterer til en konkurrencedygtig pris. Vi kan også hjælpe med at flytte din vask og udføre rørarbejdet.