Brus & kar

Brus & Damp

Bjerndrup VVS er din ekspert i behagelige omgivelser på dit badeværelse – og her tilføjer det helt rigtige brusehoved eller den luksuriøse dampkabine noget ekstra til din hverdag.

Vi leverer og installerer i forskellige designs og materialer – og dampkabiner fås med mange forskellige instillinger for massage.

Kar & Spa

Vi tilbyder levering og installation af badekar og spabade. Produkterne hos Bjerndrup VVS er nogle af de bedste på markedet – både kvalitets- og komfort-mæssigt, og vi har et bredt udvalg af forskellige typer og designs. 

Er du til flot nyt badekar eller et spabad med blid massage? En ting er sikkert, med Bjerndrup VVS som leverandør og installatør får du et professionelt og gennemtænkt resultat.

Gulvafløb tilføjer en ekstra detalje

I dag fås gulvafløb i flere designs og udformninger. I modsætning til det traditionelle afløb kan du f.eks. vælge en moderne afløbsrende, der viser sans for detaljen og giver dit badeværelse et personligt udtryk.

Den aflange rist eller afløbsrende gør, at man kan undvære den forhøjning, der adskiller bruseområdet og det øvrige badeværelse. Det moderne alternativ fås som hulrist, spalterist og i flere størrelser og udformninger.

Din lokale ekspert

Bjerndrup VVS udfører opgaver med installation af brus og kar i Christiansfeld.