BADEVÆRELSESTILBEHØR

Når det kommer til badeværelser, er selv de helt mindste detaljer relevante for at opnå det perfekte badeværelse. Hos Bedre Bad Christiansfeld har vi stor forståelse for, at udvælgelsen af alt lige fra klinker og belysning til valget af spejle, toiletter og andre badeværelseselementer - er essentielle. De mange forskellige muligheder på markedet i dag, gør at sammensætningerne af forskellige badeværelser er uendelige. Det er muligt at skabe sit helt eget og unikke badeværelse, som til fulde afspejler familiens personlighed. Her på siden har vi samlet nogle af de største emner, der skal vælges i forbindelse med indretningen af sit badeværelse. Hvis du efter, at have læst nedenstående tekster stadig har spørgsmål, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Vores kontaktinformationer finder du her.

Sæder & tilbehør til badeværelset

Hos Bjerndrup VVS har vi et meget bredt udvalg af forskellige sæder og andet tilbehør til badeværelset. Vi tilbyder mange forskellige typer af toiletsæder og andet flot tilbehør til badeværelset. Toiletsæderne kommer i mange forskellige typer og variationer. Der findes sæder i alverdens farver, materialer og størrelser. Dette øger chancen for, at du finder det helt rigtige toiletsæde til din bolig. Når det kommer til indretningen, kan man skabe mange flotte designs. Det kommer alt sammen an på din personlige smag og behov. F.eks. kan vi skabe flotte minimalistiske badeværelser med spartansk indretning. Vi skaber også alverdens andre forskellige temaer på badeværelset, hvilket du alt sammen kan læse mere omkring på Bedre Bads hovedside.

Trenden i øjeblikket er at tænke på badeværelset som værende et wellness-lignende rum. Man skal forkæle sig selv med en hyggelig stemning og belejlige funktioner. Dette kan gøres ved f.eks. at indrette badet med friske blomster, flotte grene, den helt rigtige sæbedispenser osv. Funktionsmæssigt kan dusch toilettet anbefales, da dette skaber et mere hygiejnisk og behageligt toiletbesøg.

Håndklædetørrer

Med en håndklæderadiator skabes et behageligt klima på ethvert badeværelse. Dette sker ved, at håndklæderadiatoren både sikrer et varmere badeværelset, og sikrer dig tørre og lune håndklæde til de kolde morgenstunder. Oveni kan man også sagtens anvende håndklædetørreren til, at varme morgenkåben op, så man får den ekstra komfort fra morgenstunden af. Dette er en ekstra luksus man ikke bør overse, og som virkelig øger familiens velvære lige fra morgenstunden af. Hos Bedre Bad Christiansfeld har vi selvfølgelig et stort udvalg af forskellige håndklæde tørrere. De fås i flere forskellige størrelser, former og farver. Chancen er, at vi har en, håndklædetørrer som passer til dit behov og budget.

Når det kommer til arbejde og renovering i vådrum, stiller det store krav til både materialer og konstruktioner. Hvis du vælger Bedre Bad Christiansfeld, som din samarbejdspartner får du en professionel og kompetent partner, der sikrer dig korrekt monterede installationer. Vi sikrer dig det bedst mulige resultat og det højest mulige komfort!

Spejle & Lys

Gennem vores mangeårige erfaring og arbejde med badeværelser, har vi lært betydningen af spejle og lys. Det er utroligt vigtigt at tænke disse to elementer med i indretningen af badeværelset lige fra starten af. Dette gælder uanset om badet skal renoveres, udvides eller bare omlægges. Spejle og lys spiller nemlig en afgørende rolle for, at badeværelset fungerer optimalt. Der skal f.eks. overvejes om spejlet skal indbygges i væggen eller i stedet være en del af et skab? Bedre Bad Christiansfeld leverer og monterer spejle i alle former og afskygninger efter dit ønske. 

Hos os finder du et stort og alsidigt udvalg af vådrumsbelysning. Vi sikrer dig kompetente fagmænd, der sørger for, at installationer overholder alle krav til el mv. i vådrum.

Læs mere om vores badløsninger:

Herunder finder du links til vores sider, som relaterer sig til badeværelsesløsninger. Her finder du yderligere inspiration, og gode tips om bl.a. forskelligt badeværelsestilbehør.