BADEVÆRELSESMØBLER

Bjerndrup VVS har mange års erfaring med opsætning af badeværelser og kan give dig en professionel vejledning omkring sammensætningen af badeværelsesmøbler.

Vi lytter til dine drømme – skal badeværelsesmøblerne være stilrene og minimalistisk eller mere gammeldags? Vi har produkterne, der kan passer ind i begge retninger. Vælger du det rigtige baderumsmøbel, så kan det faktisk i sig selv forny dit bademiljø. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld har vi mange års erfaring med et bredt udvalg af forskellige baderumsmøbler. Vi har nogle af de mest kompetente vådrumsinstallatører i Danmark, som har gennemgående forståelse af de forskellige badeværelsesmøblers fordele og ulemper.

Når det kommer til begrebet badeværelsesmøbler, så dækker det faktisk over et meget stort område af elementer til dit badeværelse. Vi har mange forskellige typer af spejle: Små spejle, store spejle, runde spejle, firkantede spejle osv. Derudover kommer store badeværelsesmøbler såsom skabe, bordplader, skuffer, hylder og mange andre. Hvis du ønsker en gennemgående stil på dit badeværelse, så er det vigtigt at du tænker på at vælge badeværelsesmøbler, som komplimenterer badeværelsestilbehøret, og dine andre vandinstallationer, såsom: Toilettet, bruseren og armaturet. Der er som sagt mange forskellige muligheder på markedet, og det kan være svært at navigerer rundt i de mange forskellige muligheder.

Hvis du mener du har brug for hjælp til dette, så står vi altid klar med en hjælpende hånd og gode råd. Det kan være svært at gennemskue, hvilke modeller af badeværelsesskabe og underskabe som spiller bedst sammen med de forskellige modeller af spejle. Nogle spejle er bedre egnet til forskellige typer rum, og dertil kommer selvfølgelig også kvalitet og pris.

Spejle & Lys

Spejle og lys er vigtige elementer i dit badeværelse – både praktisk men også rent designmæssigt. Skal spejlet være indbygget i væggen eller være en del af et skab? Bjerndrup VVS leverer og monterer spejle efter dine ønsker.

Vi har et bredt udvalg i belysning til dit badeværelse, og vi sørger for at en kvalificeret fagmand, så installationerne overholder alle krav til belysning i et bademiljø.

Hvis du har ideer eller ønsker til spejle, belysning og badeværelsesmøbler så ring til os – vi rådgiver, leverer og monterer.

Små udskiftninger, store resultater!

Når det kommer til en fornyelse af badeværelset, så er det faktisk muligt at opnå store resultater, ved blot at udskifte nogle af de ældre badeværelsesmøbler. F.eks. kan du med en ny håndvask og bordplade få badeværelset til at fremstå meget mere moderne. Vælger du yderligere at skifte underskabe, belysning og måske endda en ny bruser, så har du på mange måder faktisk allerede skabt et helt nyt badeværelse.

Tag Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld med på råd, og lad os fortælle dig mere om de forskellige muligheder med badeværelsesmøbler. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra det helt rigtige badeværelsesskab til de forskellige typer af belysninger. Vi har en kompetent og erfaring stab, som har skabt personlige badeværelser i hundredvis. Derfra har vi opsamlet en masse relevant viden og erfaring, som vi glædeligt deler med dig. Uanset om du ønsker det helt minimalistiske og spartanske badeværelse, eller om du er interesseret i et stort og funktionelt badeværelse, så har vi garanteret gode forslag og tips, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser.

Kvalitetsbadeværelsesmøbler

Du kan være helt sikker på, at de badeværelsesmøbler vi forhandler hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld er i allerbedste kvalitet. Vi har et bredt netværk af kvalitetsleverandører, som sikrer os de bedste produkter på markedet. Det er sådan set gældende uanset hvilken opgave vi løser. Hvis du er interesseret i at høre mere om de forskellige produkter, eller gerne vil i gang med et projekt, så tøv ikke med at kontakte os! – Vi står klar til at hjælpe dig til det bedste resultat.

Din lokale leverandør og installatør af i badeværelsesmøbler i Christiansfeld

Læs mere om vores badløsninger: